Green Vibes natuur & sportief in Lelystad

Boek je verblijf bij Hajé in een van de unieke accommodaties en ga op sportieve ontdekkingsreis per step door het gebied, leer de jongste regio kennen en laat je verrassen.

Ontdek de ongekende mogelijkheden van Flevoland, zowel in de natuur als cultureel! Fietsen of step door en langs de Oostvaardersplassen, een bezoek aan de scheepswerf van Batavialand, een vlucht boven Lelystad, wandelen in het Natuurpark te Lelystad of winkelen in Bataviastad. Hajé de Lepelaar is met verschillende voet- en fietspaden verbonden met de omliggende natuurgebieden en is daardoor het ideale startpunt om het mooie Flevoland te ontdekken. Bron van het arrangement is de website van Hajé.

Dit ga je doen

1 Overnachten

Overnachten met uitzicht op de natuur? Onze waterlodge en de twee sfeervolle hotel arken bieden een bijzondere verblijfslocatie. De waterlodge en hotelkamers bieden natuurliefhebbers, zakelijke gasten, mensen op doorreis en gezinnen met kinderen een unieke verblijflocatie. De lodge heeft vier ruime kamers waarvan twee met een veranda en een verrassend uitzicht over het prachtige natuurgebied met bos en water. De 14 hotelkamers boven het restaurant beschikken allen over airconditioning.

Activiteit boeken

2 Bezoek Natuurpark Lelystad

Op zoek naar een actief programma in de natuur voor een familiefeest of een personeelsuitje? Kom dan naar Natuurpark Lelystad. Het Flevo-landschap verzorgt diverse groepsexcursies en biedt he diverse arrangementen aan. Alle arrangementen zijn te combineren met een bezoek aan restaurant Hajé Natuurpark. Wat dacht je ervan om oog in oog te komen staan met een kudde galopperende przewalskipaarden, imposante edelherten of wroetende zwijnen? Wel eens een eland of wisent in het echt gezien? Ooit ooievaars zien broeden in een hoge boom? Of Pater Davidsherten zien ravotten? Het is allemaal mogelijk in Natuurpark Lelystad. Het is soms wel even zoeken, de dieren leven in zeer ruime gebieden. Er zijn diverse arrangementen te boeken, denk aan wandelexcursies, fietsexcursies, vaarexcursies en de excursiewagen. Bekijk de mogelijkheden en neem contact op!

Activiteit boeken

3 Steppen

Lelystad beleven kan op vele manieren, maar de leukste is toch wel per step! Huur met jouw groep of groepje stoere Kickbike steps en volg een van de favoriete routes van Steppin Lelystad. Er zijn super leuke routes door Lelystad die je zeker zullen verrassen. Je kunt een heel eind door de natuur steppen, langs water of door de stad. Wil je een programma op maat, dat kan! Je kunt de route, startlocatie, tijden en pauzemomenten allemaal zelf bepalen. Steppin Lelystad brengt en haalt steps altijd naar de locatie die jij wil. We zijn heel flexibel en het wordt sowieso een feestje! Lijkt dit je wat en durf je het aan om Lelystad per step te beleven, stuur dan een berichtje naar liselot@steppinlelystad.nl, of neem contact op via 06 – 43784848, dan maken we een afspraak voor een offerte of boeking.

Activiteit boeken

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!