Green Vibes natuurbeleving & cultuur in Lelystad

Boek je verblijf bij Hajé in een van de unieke accommodaties en ga op ontdekkingsreis door het gebied, leer de jongste regio kennen en laat je verrassen.

Ontdek de ongekende mogelijkheden van Flevoland, zowel in de natuur als cultureel! Fietsen door de Oostvaardersplassen, een bezoek aan de scheepswerf van Batavialand, een vlucht boven Lelystad, wandelen in het Natuurpark te Lelystad of winkelen in Bataviastad. Hajé de Lepelaar is met verschillende voet- en fietspaden verbonden met de omliggende natuurgebieden en is daardoor het ideale startpunt om het mooie Flevoland te ontdekken. Bron van het arrangement is de website van Hajé.

Dit ga je doen

1 Overnachten

Onze waterlodge en de twee sfeervolle hotel arken bieden een bijzondere verblijfslocatie. De lodge heeft vier ruime kamers waarvan twee met een veranda en een verrassend uitzicht over het prachtige natuurgebied met bos en water. De hotel arken hebben in totaal elf gezellig en uniek ingerichte kamers, waarin de lichte deining van het water zorgt voor een goede nachtrust.

Activiteit boeken

2 Bezoek Natuurpark Lelystad

Op zoek naar een actief programma in de natuur voor een familiefeest of een personeelsuitje? Kom dan naar Natuurpark Lelystad. Het Flevo-landschap verzorgt diverse groepsexcursies en biedt je diverse arrangementen aan. Alle arrangementen zijn te combineren met een bezoek aan restaurant Hajé Natuurpark. Wat dacht je ervan om oog in oog te komen staan met een kudde galopperende przewalskipaarden, imposante edelherten of wroetende zwijnen? Wel eens een eland of wisent in het echt gezien? Ooit ooievaars zien broeden in een hoge boom? Of Pater Davidsherten zien ravotten? Het is allemaal mogelijk in Natuurpark Lelystad. Het is soms wel even zoeken, de dieren leven in zeer ruime gebieden. Er zijn diverse arrangementen te boeken, denk aan wandelexcursies, fietsexcursies, vaarexcursies en de excursiewagen. Bekijk de mogelijkheden en neem contact op!

Activiteit boeken

3 Bezoek Batavialand

Wil je meer te weten komen over Flevoland? Een bezoek aan Batavialand is dan absoluut de moeite waard. Batavialand is op 1 juli 2017 ontstaan uit een integratie van de Bataviawerf, een deel van Nieuw Land Erfgoedcentrum en het Maritiem Depot van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. Samen vertellen zij in Batavialand het prachtige Nederlandse verhaal over het leven op de grens van land en water. Een verhaal over hoe wij als natie ons gevormd hebben, over de totstandkoming van dat unieke Nederlandse DNA dat over de hele wereld geroemd wordt. In Batavialand krijg je de kans terug in de tijd te gaan. Bezoek het museum en ga 7.000 jaar terug in het verleden. In Het land van Michelle ontdek je meer over het leven van 7.000 jaar geleden. Je leert over het klimaat, het jagen en het verzamelen van toen. Bezoek het Flevoland Museum.

Activiteit boeken

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!