Flevoland, er is altijd iets - Vooral in het jaar van de Floriade Expo

2022. Het jaar van de Floriade Expo in Almere. Deze wereldtuinbouwtentoonstelling zorgt voor extra bezoekers van buiten de provincie, zelfs van buiten Nederland. En daar profiteert niet alleen Almere van. Heel Flevoland staat dit jaar in de schijnwerpers en trekt bezoekers die een dagje Floriade graag combineren met een ander recreatief uitje in de provincie. En waarom ook niet? Er is hier vanalles te zien en te doen. Of, zoals wij graag zeggen: er is altijd iets.

Verhalen - uit en over Flevoland

#GreenVibes

Groen is een belangrijke kleur voor de Floriade Expo 2022. Of eigenlijk een belangrijk thema. Het draait allemaal om wereldse tuinen, groene kunst, lekker eten van lokale producten en duurzame innovaties. In heel Flevoland kun je dit jaar je groene hart ophalen, want de provincie haakt met de flow van de #GreenVibes aan bij het groene thema van de Floriade.

Een magazine - boordevol Flevolandse verhalen

Eén van de uitingen hiervan is het magazine 'de #GreenVibes van Flevoland'. Dit magazine is gratis verkrijgbaar en bevat allerlei leuke 'groene' verhalen, weetjes en tips over Flevoland, Flevolanders, Flevolandse bedrijven en natuurlijk Floriade Expo 2022. Een selectie van die verhalen vind je hieronder.

Lees hier de verhalen