FLORIADE-SPECIALS IN FLEVOLAND: ARRANGEMENTEN EN VOORDEELACTIES

Vanaf 14 april 2022 is de stad Almere in Flevoland een half jaar hét podium voor de wereldtuinbouw­tentoonstelling Floriade Expo 2022. Heel Flevoland kleurt deze periode groen. In de flow van de #GreenVibes is er in combinatie met Floriade van alles te beleven in onze provincie; van speciale Floriade-arrangementen tot leuke voordeelacties bij grootse attracties.

Kom naar Floriade Expo 2022 en beleef de #GreenVibes in Flevoland!

Floriade voordeelactie - bij grote attracties in Flevoland

De #GreenVibes van Flevoland - Magazine over Flevolanders en Flevolandse bedrijven

Volg ook de #GreenVibes

Op 30 juni is het eerste exemplaar van het magazine 'De #GreenVibes van Flevoland' uitgereikt aan Leen Verbeek, Commissaris van de Koning Provincie Flevoland. Met dit magazine haakt de hele provincie aan bij de flow van de #GreenVibes van de Floriade Expo in Almere. Het is een magazine over Flevolanders en Flevolandse bedrijven, inspirerend voor zowel de bewoner van als de toerist in de provincie. Vanaf 1 juli is het magazine gratis verkrijgbaar via o.a.Informatiepunt Stadshart (Receptie Stadhuis Lelystad, Stadhuisplein 2), Batavia Stad Fashion Outlet (Bataviaplein 60, Lelystad), paviljoen Foodforum (op het Floriade-terrein) en diverse regionale recreatieve ondernemers.

Lees hier een kleine selectie verhalen uit het magazine.

Floriade Expo 2022 - Growing Green Cities

Inspiratie voor een groener leven

Tijdens de Floriade Expo in Almere wordt de bezoeker uitgenodigd om nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de Nederlandse tuinbouw te ontdekken. Waarbij al je zintuigen maximaal geprikkeld worden in de vernieuwende provincie Flevoland. Met als doel dat dit je stimuleert tot verandering. Veranderingen in het leven, gezonde voeding, een groene woon- en leefomgeving en een verantwoord gebruik en duurzame toepassing van water en energie. Floriade Expo 2022 is niet alleen een wereldtuinbouwtentoonstelling met inspirerende verhalen, maar met interessante congressen, workshops en unieke attracties. Kom dat zien in Almere, dé stad in Flevoland waar je geweest moet zijn.

Meer over Floriade Expo 2022

Plan je bezoek - en stippel jouw route uit

Wandelen over het Floriade terrein

Je wilt natuurlijk alles zien en beleven en daarbij kan een plattegrond niet ontbreken! Download nu de plattegrond en plan je bezoek naar Floriade.

Download hier de plattegrond