Floriade expo

Almere-Floriade arrangement

Bij dit arrangement geniet je van een geweldige dag in Almere. Het begint met een actieve stadswandeling, een lekkere lunch bij Strand22, een prachtige rondvaart en als laatst raak je geïnspireerd bij Floriade Expo 2022.

Op de rondvaart krijg je het verhaal te horen over de jongste stad in Nederland. Van het ontstaan van de stad tot aan de tot stand koming van de Floriade. 

Boek dit arrangement

Dit ga je doen

1

Stadswandeling met gids

Om 10.00 begint de stadwandeling met een gids. Ontdek hier de architectonische highlights van Almere Centrum.

2

Lunchen bij strand22

Van 11.00 tot 12.30 uur ga je lekker lunchen bij Strand22. Strand22 is de nieuwe stadsstrand van Almere. Lunch hier in een bijzondere ambiance op het strand met een fantastisch uitzicht op het Weerwater en Floriade.

3

Skyline Tour

Vanaf 12.30 tot 13.30 uur doe je een rondvaart en ga je  Almere ontdekken vanaf het water. Vanaf het water zie je Almere namelijk van een hele andere kant. Je stapt op bij de steiger bij Strand22. 

4

Floriade Expo

Om 13.30 uur kun je uitstappen bij Floriade. je dient zelf een entreeticket te kopen. Ga je daar niet naar toe? Geen probleem. Je wordt dan weer afgezet bij Strand22. Om 17.30 uur vertrekt de laatste boot vanaf Floriade naar Almere Centrum.

Bestel Tickets

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan