Rib Experience Lelystad

Green Vibes over het water

Ondernemer Marc van de Lelystad Rib Experience neemt je mee op een onvergetelijke ervaring over het water, naar Floriade! Blijf in Lelystad thematisch overnachten en combineer jouw bezoek met een verrukkelijk diner.

Het ‘Green Vibes over het water' arrangement bevat:
- Overnachten bij Hotel De Lange Jammer in "Flevoland stijl", namelijk in het thema van oude werkhuisjes
- Vaartocht van Lelystad naar het Floriade terrein
- Inclusief gids over 'Verhaal van Flevoland'
- Dagticket(s) voor Floriade
- Bij te boeken: lunch of diner naar keuze
Leuk om te weten: vanaf Almere kunnen bezoekers ook een arrangement boeken, bijvoorbeeld in combinatie met een bezoek aan Marker Wadden.

Dit ga je doen

1

Overnachten

Ben je op zoek naar een Hotel in Lelystad? Je hoeft niet verder te zoeken, wij zijn Hotel de Lange Jammer. Aan de haven van Lelystad staat ons eeuwen oude en mooi gerestaureerde pand met 17 hotelkamers. Boek een hotel dichtbij Club Port Side, waar het de rib richting het Floriade terrein zal vertrekken.

Activiteit boeken

2

Vaartocht van Lelystad naar Floriade

Deze RIB boot geeft mensen die houden van snelheid en avontuur en toch met comfort de mogelijkheid om zich op een unieke manier over het water te verplaatsen. Deze unieke experience begint in de haven van Lelystadhaven, bij Club Port Side. Vanuit hier, met de makkelijke verbinding, naar de Markerwadden, Amsterdam, de Noord-Hollandse kustplaatsen, Marken, het IJsselmeer, de Randmeren en natuurlijk: het Floriade terrein. Het gevoel dat je krijgt als je met ruim 90 kilometer per uur over het water raast is een unieke ervaring. De adrenaline raast door je lichaam. Het interieur van deze RIB is zodanig uitgerust dat de hoogste golven getrotseerd kunnen worden. De enorme wendbaarheid in combinatie met de vele pk's geven een gevoel dat je niet snel weer zal ervaren.

Activiteit boeken

3

Entreeticket Floriade dagbezoek

Kom naar Floriade Expo 2022 en ontdek oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. Op het Floriade-park geniet je van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Ontdek het allemaal zelf op de Expo vanaf 14 april 2022. Entreetickets zijn voor één dag Floriade Expo 2022 van 14 april t/m 9 oktober 2022 inclusief een enkele rit met de kabelbaan.

Activiteit boeken

4

Dineren

Na een inspirerende dag bij Floriade en de terug vaart is het tijd voor een heerlijk diner. Bij terugkomst is het mogelijk om te genieten van een heerlijk diner of arrangement in samenwerking met Club Port Side. Club Port Side is gelegen in de Jachthaven Lelystad Haven, direct aan de hoofdsteiger. Zodra je over de dijk loopt waan je je in een totaal andere wereld.

Activiteit boeken

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan