Sun Runners

De Almeerse kust

Onder het genot van een drankje kijk je over het IJmeer en Markermeer en zie je de skyline van Amsterdam. De perfecte plek voor de watersporter die van relaxen houdt. Maar ook voor niet-watersporters is het hier goed vertoeven!

Met dit arrangement geniet je niet alleen op het water, je eet ook aan het water en je slaapt vlakbij bij Hotel ibis Styles Almere. Na een heerlijke dag op/aan het water is een goede nachtrust zo goed als gegarandeerd. Geniet in de ochtend van het uitgebreide ontbijtbuffet en maak eventueel nog een lekkere wandeling in het naastgelegen Vroege Vogelbos.

Let op: De onderdelen dienen los geboekt te worden (indien van toepassing). Dit programma is slechts ter inspiratie.

Dit ga je doen

1

Brunch bij restaurant Zuyder

Voordat je het strand op gaat, geniet je van een heerlijke brunch bij restaurant Zuyder. De brunchkaart bestaat uit frisse bowls, homemade pancakes en wentelteefjes en versbelegde broodjes.

Reserveer

2

Het water op met Sail today

Bij Sail-Today in Almere kun je catamaranzeilen, kitesurfen, windsurfen, suppen, kinderzeilen en in de zomer is er kamp voor de kinderen. Of geniet van een hapje met drankje in de Beachclub.

Boeken

3

Eten bij Strandpaviljoen Sun Runners

Geniet bij het paviljoen op het strand van easy food met een Caribische en Mexicaanse twist. Je kunt er ook terecht voor een lekker drankje.

Reserveer

4

Overnachten bij Ibis Styles Almere

De Almeerse natuur is onderdeel van het hotelontwerp in combinatie met de passie van de eigenaren voor triatlonsport. Dit is overal terug te vinden in het hotel.

Boek een kamer

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan