Batavia Stad Fashion Outlet

Green Vibes Tulpen & Batavia Stad Fashion Outlet

In 2022 dompelt Batavia Stad Fashion Outlet zich onder in het thema groen.

Combineer je bezoek aan Floriade met typische Flevolandse activiteiten. Boek een of meerdere overnachtingen en boek dit arrangement, inclusief shoppen, een bezoek aan Tulpenroute Flevoland, ticket(s) voor Floriade, Batavia Stad Fashion Outlet VIP Day Pass (geeft recht op 10% extra korting op de outlet prijzen bij de deelnemende merken) en een coffee & Treat voucher eten/drinken.

Dit ga je doen

1

Shoppen

Batavia Stad Fashion Outlet is de toegankelijkste shopstad van Nederland. In de Flevopolder, het hart van alle provincies, ervaar je hoe winkelen hoort te zijn. En dat al 20 jaar lang. Onze stad met schone, groene en sfeervolle straten en pleintjes is het decor voor 150 winkels. Er is een ruime keuze aan stijlvolle collecties van (inter)nationale premium merken. En toch kan je makkelijk vinden wat je zoekt dankzij de persoonlijke service van onze medewerkers. De laatste trends in mode, maar bijvoorbeeld ook sieraden en keukenwaar en altijd met korting van 30% tot 70%. Dat maakt dat Batavia Stad Fashion Outlet altijd iets heeft dat past bij jouw smaak

Activiteit boeken

2

Overnachten

Overnacht in onze gerenoveerde kamers en combineer jouw overnachting met een bezoek aan het theater of ga winkelen in Bataviastad, ontdek de Tulpenroute en bezoek Floriade tijdens jouw verblijf.

Activiteit boeken

3

Floriade entreeticket(s)

Kom naar Floriade Expo 2022 en ontdek oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. Op het Floriade-park geniet je van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Ontdek het allemaal zelf op de Expo vanaf 14 april 2022. Entreetickets zijn voor één dag Floriade Expo 2022 van 14 april t/m 9 oktober 2022 inclusief een enkele rit met de kabelbaan.

Acitiviteit boeken

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan