Monibarista

Green Vibes Verse koffie in de natuur van Flevoland

Geniet u ook zo van net dat heerlijke kopje koffie? Wij maken deze vers gezet op een espressomachine van lokale vers gebrande koffiebonen uit Flevoland. De koffiebranderij biedt een eerlijke prijs voor de houder van de koffieplantage in Brazilië.

Monibarista, de mobiele oldtimer koffiebus. Onder het genot van eerlijke koffie genieten in de natuur van Flevoland op z'n mooist met zicht op 1700 verschillende soorten tulpen. Daarbij krijgt u een vers gebakken heerlijk stuk appelhaverkoek, zelf gemaakt van Elstar appels uit de Noordoostpolder. 

Dit ga je doen

1

Verse koffie ambachtelijk maken en aanbieden

Bij de tulpensoortentuin is tijdens het tulpenfestival is er een gratis rondleiding bij te wonen. Hier wordt uitleg gegeven over de tulpen soorten die hier te bewonderen zijn. Onder het genot van vers gezette koffie vanuit een oldtimer Citroen HY kunt u genieten van uw uitzicht na deze rondleiding. Deze activiteit is geheel buiten en er zijn terrasjes aanwezig. 

Activiteit boeken: Deze activiteit is vrij te bezoeken 

2

Koffiebus in mooi Kuinderbos

Op zondag 29 mei vindt u de mobiele koffiebus van Monibarista in het Kuinderbos, aan de Hopweg in Bant, ter hoogte van Camping de Veenkuil. Geniet voor of na uw verse koffie met iets zelf gebakken lekkers van een mooie wandeling door één van de mooiste bossen van Flevoland. De routes zijn beschikbaar en af te halen bij de koffiebus. Er is een terras aanwezig van houten picknickbanken en tafels, gemaakt van oude bomen uit het bos. 

Activiteit boeken: Deze activiteit is vrij te bezoeken 

3

Moederdag arrangement

Op 8 mei Moederdag kunt u genieten van de laatste tulpen die nog in bloei zijn in de Noordoostpolder. Monibarista biedt een arrangement aan met een heerlijke wandeling met gids door de tulpensoortentuin, een vers gezet kopje koffie en een eigen gemaakt minislofje met vers fruit uit de polder. Aanvang is 10.00 uur tot 17.00 uur 's middags. 

Activiteit boeken: Deze activiteit is vrij te bezoeken 

4

Uit-je-tent festival

Tijdens het Uit-jetent kampeer festival in de Noordoostpolder op zondag 12 juni vind je Monibarista op het strand van Wellerwaard. Hier is een heerlijk vibe met muziek, koffie met lekkers in de buitenlucht. Je kunt je tentje overal opzetten en bak je broodje op een vuurtje. Overdag geniet je van streetfood en ambachtelijk gezette koffie na. 

Activiteit boeken: Deze activiteit is vrij te bezoeken 

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan