KinderMudRun Belevenissenbos

Tofste en modderigste uitje van het jaar

Overwin jij samen met je vrienden, sportmaatjes en/of familieleden de meest spectaculaire hindernisbaan van Lelystad? Onderweg zijn er …

Tofste en modderigste uitje van het jaar

Overwin jij samen met je vrienden, sportmaatjes en/of familieleden de meest spectaculaire hindernisbaan van Lelystad? Onderweg zijn er diverse obstakels waarbij jouw evenwicht, lenigheid, kracht en watervastheid op de proef worden gesteld. Je rent over smalle paadjes, je waadt door het water, je klautert over boomstammen en je kruipt door de modder. Tussendoor kan je enkele keren een bekertje water drinken om bij te komen. Je eindigt waar je begonnen bent. Onze MudRun volbrengen en samen plezier beleven is de prestatie, het maakt dus niet uit hoe lang je erover doet. Bij de finish ontvang je een aandenken aan deze dag die je never nooit niet gaat vergeten. In de waterloop en bij de waterslang kan je je afspoelen en snel weer droge/schone kleren aantrekken! Er zijn omkleedruimtes. Eén voor de jongens en één voor de meiden.

Voor wie?

De KinderMudRun is voor kinderen vanaf 6-16 jaar inclusief hun ouders (ooms, tantes, neven en nichten). De afstanden die gekozen kunnen worden zijn 2,5 km (6-10 jaar) en 5 km (8-16 jaar). Kinderen t/m 8 jaar lopen onder begeleiding van een volwassene. Meedoen is alleen mogelijk wanneer je in het bezit bent van een zwemdiploma A.

Meld je aan!

Het belooft ook dit jaar weer het tofste en modderigste uitje van het jaar voor de hele familie te worden. Alleen geschikt voor mensen die niet bang zijn om vies te worden en wel van een uitdaging houden.
Ben jij net zo enthousiast als ons geworden en kan je eigenlijk ook niet meer wachten? Meld je dan aan voor de 8e editie van de KINDERMUDRUN in het Belevenissenbos!

Aanmelden kan via de website: kindermudrun.nl

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 2 september 2023 t/m 3 september 2023 10.00 - 15.00 uur

Prijzen

  • Kinderen€ 8,50 Kinderen (6-16jr) €8,50 p.p.
  • Volwassenen€ 14,50 Volwassenen (17-99 jr) €14,50 p.p.

Locatie

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan