Wat gebeurt er als we de stad en boeren samenbrengen aan de hand van de bodem onder onze voeten? Schuif aan voor dit unieke vier-gangen diner, volledig geserveerd met lokale producten en lokale verhalen. Een culinaire ervaring langs de geschiedenis van de Noordoostpolder, met een blik op het heden en werkend naar de toekomst toe.
Een culinaire reis door de Noordoostpolder, dat een open gesprek faciliteert over diversiteit in de bodem, op het land en op ons bord. Hiermee duwen we het huidige discours verder dan een onderscheid tussen gangbaar en biologisch. We gaan in gesprek met boeren uit de omgeving, allemaal met hun eigen kijk naar landbouw en de relatie tot de grond onder onze voeten.
Met de bodem als hoofdper…
Wat gebeurt er als we de stad en boeren samenbrengen aan de hand van de bodem onder onze voeten? Schuif aan voor dit unieke vier-gangen diner, volledig geserveerd met lokale producten en lokale verhalen. Een culinaire ervaring langs de geschiedenis van de Noordoostpolder, met een blik op het heden en werkend naar de toekomst toe.
Een culinaire reis door de Noordoostpolder, dat een open gesprek faciliteert over diversiteit in de bodem, op het land en op ons bord. Hiermee duwen we het huidige discours verder dan een onderscheid tussen gangbaar en biologisch. We gaan in gesprek met boeren uit de omgeving, allemaal met hun eigen kijk naar landbouw en de relatie tot de grond onder onze voeten.
Met de bodem als hoofdpersoon nemen twee chefs en het team van ‘n Wilde Keuze en Flevour je mee naar de persoonlijke verhalen uit de landbouw. We volgen de ontwikkelingen in Flevoland en laten ons inspireren door pioniers.
Het belooft een heel bijzonder diner te worden. Wil jij hierbij zijn? Dat kan! Boek je ticket online en schuif aan voor onze tweede seizoenstafel in Flevoland: wildekeuze.nl/noordoostpolder-14