Grufallo (promobeeld)
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

KROOST: Mijn Dinsdagmiddag - Gruffalo & Het kind van de Gruffalo

Kom naar Corrosia voor een middag vol beestenbende! Met maar liefst twee films (Gruffalo en Het kind van de Gruffalo), een workshop 'Maak je eigen dierenmasker' en het voorleeskwartiertje in de nieuwe bibliotheek van Almere Haven.

De Gruffalo (2009)
Een Gruffalo? Wat is dat voor een beest? Vos, uil en slang hebben nog nooit van hem gehoord. Alleen muis weet precies hoe hij eruitziet. Maar dat hij er echt eentje zou tegenkomen - dat had muis toch niet verwacht.

Het kind van de Gruffalo (2011)
Het kind van de Gruffalo gaat op zoek naar de Grote Gevaarlijke Muis. Haar vader heeft verteld hoe dat monster eruitziet: hij heeft vurige ogen, een lange geschubde staart en een snor zo hard als ijzerdraad. Maar wie ze ook tegenkomt - geen Grote Gevaarlijke Muis. Zou hij eigenlijk wel bestaan?

Wanneer

  • Kom knutselen! Voorafgaand aan de film start om 14.00 uur de workshop 'Maak je eigen dierenmasker'. Om 14.30 uur wordt er voorgelezen in de nieuwe bibliotheek uit het boek De Gruffalo. Tijden en prijzen Workshop: 14.00 uur Voorlezen: 14.30 uur Start film: 15.00 uur

Prijzen

  • Regulier€ 3,00

Locatie