Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

!!AFGELAST!! Viggo Waas- De Meestervoorspeller

De Nederlandse overheid heeft alle evenementen met meer dan honderd bezoekers verboden tot en met 6 april. Dat heeft directe gevolgen voor de doorgang van de voorstellingen en filmvertoningen: t/m 6 april zijn alle evenementen bij AGORA Lelystad geannuleerd.
Wij informeren onze gasten hier zo spoedig mogelijk over. Op een later moment informeren we daarbij ook over eventuele vervangende data van de voorstellingen in deze periode, dan wel de gang van zaken omtrent restitutie van het aankoopbedrag.

Hij was jarenlang zelf ‘Meestervoorspeller’. Bij Edwin Evers voorspelde hij het WK en EK voetbal, de Olympische Spelen. Toch vraagt Viggo Waas zich af: wat houdt de term ‘Meestervoorspeller’ eigenlijk in? Kijkt de Meestervoorspeller in de spiegel maar ziet hij iemand anders? Gelooft de Meestervoorspeller vooral in zichzelf? Is de Meestervoorspeller voorspelbaar? De Meestervoorspeller komt in ieder geval troost en onzekerheid bieden aan alle mensen. Cabaret van Viggo Waas met voorspellende waarde.

Contact

Adres:
Agora Theater
Agorabaan 12
8224 JS LELYSTAD
Plan je route
Afstand:

Locatie