Green Vibes Eemhouses

Wil je een ontspannen en duurzaam verblijf in een van de luxe vier-persoonschalets in de nieuwe wijk Oosterwold van Almere? Boek dan een chalet bij de Eemhouses, waar je je middenin de wijngaarden, fruitbomen, voedselbos en kruidentuinen bevindt.

Je gaat overnachtingen in pionierswijk Oosterwold, bij Eemhouses. Een interessante wijk waar je in gaat ondervinden hoe Almere en met name Oosterwold een duurzame levensstijl in de praktijk brengen. Het arrangement is speciaal voor liefhebbers die houden van wellness en luxe. Je hebt namelijk toegang tot privé wellness met de mooiste faciliteiten. Wil je meer weten over het ontstaan van Oosterwold? Boek dan tijdens je verblijf ook een rondleiding in Oosterwold over thema's van Floriade: duurzaamheid, natuur, lokale producten en gezondheid. Je bent volledig ondergedompeld in een echte Green Vibes beleving.

Dit ga je doen

1 Overnachten in pionierswijk Oosterwold

Oosterwold Almere boodt ons de gelegenheid om iets geheel nieuw te ondernemen. Na jaren in de horeca te hebben gezeten zagen we in Oosterwold (Almere) de kans om mooi te gaan wonen en tegelijkertijd bedrijf aan huis te beginnen. Dat resulteerde in vier luxe vakantiehuisjes met een wellnessfaciliteit, bestaande uit een blokhut met jacuzzi, sauna, buitendouche en keuken.

Boeken via info@eemhouses.nl of telefonisch 06-50515375

2 Wellnessbeleving

Voor onze vakantiegasten hebben we in een grote blokhut een jacuzzi, sauna, buitendouche ,overdekt terras en binnen zitgelegenheid gecreëerd voor optimale ontspanningsbeleving. Combineer een dagbezoek aan Floriade met een heerlijke wellnessavond.

Activiteit boeken

3 Tour door snelst groeiende stad van Europa

Bekijk op deze tour de snelst groeiende stad van Europa en ontdek de mogelijkheden van betaalbare zelfbouw en de mogelijkheden om zelf een duurzame leefomgeving in te richten. We bezoeken het Stadshart, Homeruskwartier, Duin en Oosterwold. De stad Almere is op zichzelf een experiment waar pionieren een voorwaarde lijkt. Bij de aanleg in 1975 golden nog de functionalistische principes van het modernisme: meerdere stadskernen met gescheiden wegen voor auto’s, bussen en fietsers. Inmiddels lijkt qua wonen alles mogelijk, en is de stad een levend laboratorium met innovatieve, duurzame en betaalbare woningen. Uit de nominatie voor de Veronica Rudge Green Prize for Urban Design in 2017 bleek ook internationale waardering voor de ‘self-build affordable housing’. Maar ook duurzaamheid krijgt de ruimte in de uitgestrekte groene gebieden van Almere. Bron

Activiteit boeken

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!