Green Vibes Duurzaamheid & Batavia Stad Fashion Outlet

In 2022 dompelt Batavia Stad Fashion Outlet zich onder in het thema groen.

Boek een of meerdere overnachtingen en boek dit arrangement, inclusief shoppen, ticket(s) voor Floriade, Batavia Stad Fashion Outlet VIP Day Pass (geeft recht op 10% extra korting op de outlet prijzen bij de deelnemende merken) en een coffee & Treat voucher eten/drinken. Zin om een frisse neus te halen op de fiets, en Flevoland te ontdekken? Verken per fiets de mooiste plekjes van Lelystad. Het Flevolandse landschap kenmerkt zich vooral door water, lucht, ruimte en vogels. Met deze fietsroutes leer je de mooiste plekken in en om Batavia Stad Fashion Outlet kennen met als thema’s: families, duurzaamheid en kunst & design.

Dit ga je doen

1 Shoppen

Batavia Stad Fashion Outlet is de toegankelijkste shopstad van Nederland. In de Flevopolder, het hart van alle provincies, ervaar je hoe winkelen hoort te zijn. En dat al 20 jaar lang. Onze stad met schone, groene en sfeervolle straten en pleintjes is het decor voor 150 winkels. Er is een ruime keuze aan stijlvolle collecties van (inter)nationale premium merken. En toch kan je makkelijk vinden wat je zoekt dankzij de persoonlijke service van onze medewerkers. De laatste trends in mode, maar bijvoorbeeld ook sieraden en keukenwaar en altijd met korting van 30% tot 70%. Dat maakt dat Batavia Stad Fashion Outlet altijd iets heeft dat past bij jouw smaak.

Speciale actie: Bezoekers met de achternaam Groen, Bloem of Plant krijgen op vertoon van een Floriade ticket een Green Vibes borrelbox!

Activiteit boeken

2 Duurzame shopper scoren

En ken je de duurzame shopper al? Bewuster winkelen wordt steeds belangrijker, maar niet iedereen weet altijd waar je moet beginnen. In Batavia Stad Fashion Outlet kun je stijlvolle collecties van 250 (inter)nationale premium merken shoppen. We willen onze bezoekers helpen bij het maken van bewustere keuzes, door binnen ons brede assortiment meer aandacht te geven voor duurzame mode. Je vindt bij ons duurzame collecties zoals: A Fish Named Fred, A-Line, Bottletop, Desigual vs Ecoalf, Essenza, Jack & Jones, Karl Lagerfeld, King Louie, Osklen, Pepe Jeans, Profuomo, Radley London, #togetherband en Tommy H. (Tommy for life).

Duurzame shopper scoren

3 Overnachten

Overnacht in onze gerenoveerde kamers en combineer jouw overnachting met een bezoek aan het theater of ga winkelen in Bataviastad, ontdek de fietsroutes, duurzame shopper en bezoek Floriade tijdens jouw verblijf.

Activiteit boeken

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!