B&B De Kandelaar

Green Vibes streekarrangement

Prikkel je smaakpapillen bij deze lokale smaakmakers en combineer een bezoek aan Floriade met overnachten bij B&B de Kandelaar. Je ervaart een optimale groene beleving!

Het Green Vibes streekarrangement bevat:

- Overnachtingen in de B&B De Kandelaar
- Streekontbijt met lokale producten
- Rondleiding over het bedrijf in de thema's groen, duurzaam en lokaal voedsel
- Inclusief bezoek aan Tulpenroute (indien mogelijk in die periode)
- Dagticket voor Floriade
- Bezoek aan Hanneke's Pluktuin of ander thematisch dag uitje in de regio

Dit ga je doen

1

Overnachten

Als je naar Floriade komt dan is het zeker de moeite waard om te blijven overnachten. Bij B&B De Kandelaar dompel je je onder in een thema van Floriade, over de korte voedselketen. De kamers zijn ruim ingericht met frisse kleuren en zijn voorzien van een eigen douche en wc-ruimte. Wij beschikken over de volgende kamers:
– 3 x 2-persoonskamer
– 1 x 6-persoons familiekamer

Activiteit boeken

2

Rondleiding

Voor geïnteresseerden is er de mogelijkheid een rondleiding te krijgen over het bedrijf. Niet alleen voor collega-veehouders, maar ook voor leveranciers of afnemers van agrarische bedrijven is het interessant om hun gasten uit binnen- en buitenland kennis te laten maken met een agrarisch bedrijf. Daarnaast ontvangen wij ook scholen en reisgezelschappen uit het buitenland. Wij houden rondleidingen in het Nederlands, Engels en Duits. En vertellen je graag meer over onze ervaringen en werkwijze. Op deze manier combineer je je bezoek aan Floriade met een thematische activiteit in de regio!

Activiteit boeken

3

Bezoek Tulpenroute

In april komt Flevoland weer helemaal tot kleur door de vele, grote tulpenvelden. In navolging van de Noordoostpolder worden er sinds 2015 op initiatief van de toenmalige burgemeester van Dronten ook Tulpenroutes uitgezet in Oostelijk en Zuidelijk Flevoland. Elk jaar is er een groep enthousiaste vrijwilligers die de tulpenvelden in kaart brengen en daarna routes samen stellen voor de auto, fietsers en de wandelaar. Tulpenroute Flevoland biedt niet alleen heel veel tulpenpracht, maar daarnaast zetten ook heel veel bedrijven open om hun bedrijf te laten zien. Van kaasboerderij tot zorgboerderij, van fruitteeltbedrijf tot ijsmaker en patatbakker. Maak kennis met al het moois wat het buitengebied van Flevoland te bieden heeft. Bij Bed & Breakfast De Kandelaar is nadere informatie te krijgen over de tulpenteelt, de tulpenroutes maar ook over het melkvee- en akkerbouwbedrijf. Daarnaast zijn er diverse tulpengadgets te verkrijgen, van houten tulp tot tulpenondergoed. Dit jaar is er een groot tulpenveld te bezoeken en zijn er drie tulpenmozaïeken te zien, waar gelegenheid is om een foto te maken.

Activiteit boeken

4

Floriade entreeticket(s)

Kom naar Floriade Expo 2022 en ontdek oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. Op het Floriade-park geniet je van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Ontdek het allemaal zelf op de Expo vanaf 14 april 2022. Entreetickets zijn voor één dag Floriade Expo 2022 van 14 april t/m 9 oktober 2022 inclusief een enkele rit met de kabelbaan.

Activiteit boeken

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan