Green Vibes uniek verblijf en duurzaam vermaak

Wil je een bijzondere overnachting? MarinaParcs in Almere heeft een nieuwe accommodatie op het water met optimaal comfort maar ook het echte kampeergevoel! Combineer je overnachting met een bezoek aan het Aviodrome of Boerkok.

Bij Marina Parcs geniet je van een bijzondere overnachting op óf aan het water.Van Havenlodge tot Tiny Wagon en van Waterbubbel tot de oudste woonboot van Nederland. Het arrangement is gericht op een meerdaags bezoek. Ben je iemand die graag ook iets leert, een duurzame levensstijl heeft en graag op cultureel en culinair avontuur gaat? Ga dan op pad naar Aviodrome voor een duurzaam en educatief uitje en beleef vervolgens een culinaire streekbeleving bij de smaakzoekers van Boerkok!

Dit ga je doen

1 Overnachten bij Marina Parcs

Wil je een bijzondere overnachting? MarinaParcs in Almere heeft een nieuwe accommodatie op het water met optimaal comfort maar ook het echte kampeergevoel! Maak kennis met de Waterbubbeltjes, van het type POD. Je kan ook kiezen voor andere verblijfsaccommodaties.

Activiteit boeken

2 Luchtvaartmuseum Aviodrome

Luchtvaartmuseum Aviodrome is een wereld vol vliegtuigavontuur! In de expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’ ontdek jij alles over vliegen. Aviodrome heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan, net als Floriade. Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk begrip. De natuur en het milieu staan dagelijks onder druk. Tijdens je dagje uit bij Aviodrome is dit gelukkig geen onderwerp om je zorgen om te maken, want Aviodrome draagt bij aan een goed milieu. Aviodrome heeft het hoogst haalbare Green Key Goud Certificaat behaald! Green Key is hét internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven. Ook wordt het doorgevoerd als het gaat om eten en drinken, borden en bestek, schoonmaak, energiebesparing etc.

Voor bewuste bezoekers zeker een reden om duurzame bedrijven zoals Aviodrome te stimuleren en ook nog eens te leren over cultuurhistorie!

Activiteit boeken

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!