Green Vibes boomhutovernachting

Overnachten in een boomhut. Kun je het nóg 'groener' maken... Ontworpen en gerealiseerd in Flevoland! Boek ook het Floriade entreeticket en geniet van een groen weekendje.

Buytenplaets Suydersee is een mooie en rustig gelegen camping in een verrassend bosrijk deel van Flevoland. Op deze 'buitenplaats' staan de mooiste en oudste eiken van Flevoland, gesitueerd in prachtige boswallen. In deze eiken hangen onze boomhutten! Gezellig met vrienden of familie in een boomhut overnachten? Hier kan het! Onze 3 boomhutten (twee Suites en één Family) hangen rondom hetzelfde veld. Door de situering in de boomhaag is er meer dan voldoende privacy, maar kan je ook gezellig samenzijn. Het veldje is ook te gebruiken om 'aanvullend' op de grond te kamperen.

Dit ga je doen

Boomhutovernachtingen

Een unieke overnachting in één van onze boomhutten zal je niet snel vergeten. Door het ontwerp en de situering heb je een fantastisch uitzicht en wordt de beleving van hoogte maximaal ervaren. De boomhut bestaat uit een geheel geïsoleerde en afsluitbare hut van ongeveer 8 m2 en een balkonterras van ook ongeveer 8 m2. Zonder gebruik te maken van verdere ondersteuning ‘hangt’ de boomhut echt alleen aan de stam van de boom. Als onderdeel van de constructie is de boomstam zowel van binnen als van buiten zichtbaar en vormen boomhut en boom één geheel. De boomhut is bereikbaar via een vaste trap. Doordat je op een hoogte van zo’n 3 á 4 meter verblijft, ziet de wereld er letterlijk anders uit. Vanaf het ruime balkonterras kan je in beeld, geur en geluid genieten van een wereld nét onder de kruinen van de bomen. Eenmaal in de boomhut ervaar je door de grote glazen gevel nog steeds de hoogte, maar dan in de comfortabele beschutting van de hut. Je voelt de Green Vibes.

Activiteit boeken

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!