Groei!

Beleef Nieuw Land eens op een heel andere manier. Maak kennis met het natuurgebied en doe mee met het buitenevenement Groei! Een uniek evenement waar steppen, hardlopen of wandelen, yoga en mindfulness allemaal een plekje in het programma hebben gekregen.

We starten bij het Buitencentrum Oostvaardersplassen voor een uniek buitenevenement. Het beloofd een actief en vooral leuke ochtend te worden. Na een korte kennismaking met de trainers en elkaar gaan we op pad in de Hollandse Hout. Eerst per step, daarna wandelend of hardlopend. Onderweg oefenen we yoga houdingen en staan we bewust stil bij onszelf, onze omgeving en beleving. Een drankje, materiaalhuur, begeleiding en gezelligheid zijn allemaal inbegrepen. Ga je mee?

Dit ga je doen

Beleef Lelystad per Step

We starten we bij het Buitencentrum Oostvaardersplassen voor een uniek buitenevenement. Het beloofd een actief en vooral leuke ochtend te worden. Na een korte kennismaking met de trainers en elkaar gaan we op pad in de Hollandse Hout. Eerst per step, daarna wandelend of hardlopend. Onderweg oefenen we yoga houdingen en staan we bewust stil bij onszelf, onze omgeving en beleving. Een drankje, materiaalhuur, begeleiding en gezelligheid zijn allemaal inbegrepen. Ga je mee? 

Activiteit boeken

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!