Weleda City Spa Relax Arrangement

Behoefte om even helemaal tot rust te komen? Geniet van een overnachting in één van de stijlvolle kamers in Van der Valk Hotel Lelystad inclusief een overheerlijk ontbijtbuffet, 3-gangen diner én een duo ontspanningsmassage in de Weleda City Spa.

Dit arrangement is inclusief: 1x Overnachting 1x Uitgebreid ontbijtbuffet 1x 3-gangen menu 1x Duo ontspanningsmassage* in de Weleda City Spa (gevestigd op -1 in het hotel) U krijgt tegelijkertijd een heerlijke massage in de duoruimte. De masseurs stemmen de massage af op ieders persoonlijke wensen. Ideaal om stress af te bouwen en weer in balans te komen. Mooi arrangement om tot rust te komen met uw partner, maar ook ontzettend gezellig als moeder-dochter of vriendinnen uitje. *Indien u dit arrangement voor 1 persoon boekt is dit inclusief een enkele massage i.p.v. een duo massage.

Dit ga je doen

1 Overnachting inclusief ontbijt en diner

Een overnachting in het prachtige Van der Valk Hotel in Lelystad. Geniet van een comfortabel bed in een van de stijlvol ingerichte kamers. 's Avonds schuif je aan in restaurant SUYD voor een heerlijk 3-gangen diner en de volgende ochtend start je dag met een uitgebreid ontbijtbuffet.

Boek hier je overnachting

Boek hier een overnachting

2 Duo Ontspanningsmassage 50 minuten

Op de benedenverdieping van het hotel bevindt zich de wellness, waar ook de Weleda City Spa is gevestigd. Hier krijgt u een ontspannende duomassage in de duoruimte. De masseurs stemmen de massage op ieders persoonlijke wensen af, zodat beide na afloop weer als herboren naar buiten lopen.

Boek je hier je wellness bezoek

Boek hier je wellness bezoek

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!