Green Vibes op de Step

Beleef de polder op een actieve manier en boek een arrangement met stoere Kickbike steps! En blijf ook slapen bij een bijzondere B&B.

Beleef de polder op een actieve manier en boek een arrangement met stoere Kickbike steps! Steppen of Kickbiken is helemaal hip, vooral met deze super toffe exemplaren. Kies je voor dit arrangement dan worden je zintuigen maximaal geprikkeld en na een intensieve dag kun je de relaxte sfeer van onze bijzondere overnachtingsadres zeker waarderen. Ga voor de maximale beleving en kies dit unieke en veelzijdige arrangement!

Dit ga je doen

1 Beleef Lelystad per step

Beleef Lelystad per step betekent dat je een uur gaat genieten van een van de highlights van Lelystad, het Natuurpark Lelystad. In dit prachtige park wisselen bosgebieden en waterpartijen elkaar af. Overal zie je geweldige doorkijkjes en vergezichten. Naast de overweldigende natuur is de aanwezigheid van dieren een bijzonder grote bonus. Alle paden zijn goed begaanbaar en er is een duidelijke bewegwijzering aanwezig. In dit park verveel je je zeker niet. 

Activiteit boeken

2 Bijzonder overnachten

Naast riante kamers en luxe badkamers, biedt Bed and Breakfast de Valkenhorst je nog een aantal extra faciliteiten zoals: Een Sauna, Fiets verhuur, Heerlijk groot Terras met mogelijkheid tot BBQ, etc. Wil je gebruikmaken van de faciliteiten dan kun je dit bij de receptie aangeven. Sommige extra's kan je ook al bij uw boeking aanvinken. 

Activiteit boeken

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!