Green Vibes bij De Kandelaar

Prikkel je smaakpapillen bij deze lokale smaakmakers met overnachten bij B&B de Kandelaar.

In de omgeving van “De Kandelaar” is ontzettend veel te beleven. Met deze arrangementen hebben we een aantal ideeën op een rijtje gezet. Uiteraard kunnen deze arrangementen naar jouw wensen worden aangepast. Leer alles kennen over Flevoland. Breng een bezoek aan het Nieuwe Land museum, verken het landschap op een Solex en bezoek natuurlijk de Oostvaardersplassen:

Dag 1: Aankomstdag, kennismaking op “De Kandelaar” en inchecken.

Dag 2: Breng een bezoek aan het Nieuwe Land Marker Wadden en leer hoe de polder tot stand is gekomen. Hoe was het leven van de allereerste bewoners op het nieuwe land. Om de dag goed af te sluiten, kan je genieten van de streekgerechten bij restaurant Flantuas of Boerkok.

Dag 3: Breng een bezoek aan  de Oostvaardersplassen. Wellicht zie je één van de dieren uit de bekende natuurfilm, De Nieuwe Wildernis. Ga voor een lekker diner naar restaurant Moellies of De Rede van Dronten.

Dag 4: Dag van vertrek, maar natuurlijk eerst nog een goed ontbijt.

Dit ga je doen

1 Overnachten

Bij B&B De Kandelaar dompel je je onder in een thema van Floriade, over de korte voedselketen. De kamers zijn ruim ingericht met frisse kleuren en zijn voorzien van een eigen douche en wc-ruimte. Wij beschikken over de volgende kamers: 

  • 3 x 2-persoonskamer
  • 1 x 6-persoons familiekamer

Activiteit boeken

2 Bezoek Marker Wadden

Vaar met de driemaster Abel Tasman naar het hoofdeiland van de Marker Wadden, een nieuwe eilandenarchipel in het Markermeer. Een prachtig natuurparadijs voor ontdekkers, wandelaars en vogelspotters.

Marker Wadden Expeditie: een unieke zeilcruise
Deze dagtocht is een unieke kans om een keer mee te zeilen op een authentiek zeilschip. Tijdens de vaartocht serveren wij op de heenweg een lunch en op de terugweg zijn er borrelhapjes. Je hebt twee uur om het eiland te ontdekken. Op het hoofdeiland is een informatiecentrum van Natuurmonumenten, waar je informatie kunt vinden over deze nieuwe eilanden en de laatste ontwikkelingen. Dit arrangement is geschikt voor:

  • Individuele tochten
  • Een gezinsuitje
  • Voor kleine groepen (tot 20 personen)

Activiteit boeken

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!