Green Vibes Tulpen & Batavia Stad Fashion Outlet

In 2022 dompelt Batavia Stad Fashion Outlet zich onder in het thema groen.

Combineer je tulpenbezoek met andere leuke Flevolandse activiteiten. Boek een of meerdere overnachtingen en boek dit arrangement, inclusief shoppen, een bezoek aan Tulpenroute Flevoland, Batavia Stad Fashion Outlet VIP Day Pass (geeft recht op 10% extra korting op de outlet prijzen bij de deelnemende merken) en een coffee & Treat voucher eten/drinken.

Dit ga je doen

1 Shoppen

Batavia Stad Fashion Outlet is de toegankelijkste shopstad van Nederland. In de Flevopolder, het hart van alle provincies, ervaar je hoe winkelen hoort te zijn. En dat al 20 jaar lang. Onze stad met schone, groene en sfeervolle straten en pleintjes is het decor voor 150 winkels. Er is een ruime keuze aan stijlvolle collecties van (inter)nationale premium merken. En toch kan je makkelijk vinden wat je zoekt dankzij de persoonlijke service van onze medewerkers. De laatste trends in mode, maar bijvoorbeeld ook sieraden en keukenwaar en altijd met korting van 30% tot 70%. Dat maakt dat Batavia Stad Fashion Outlet altijd iets heeft dat past bij jouw smaak

Activiteit boeken

2 Overnachten

Overnacht in onze gerenoveerde kamers en combineer jouw overnachting met een bezoek aan het theater, ga winkelen in Bataviastad of ontdek de Tulpenroute.

Activiteit boeken

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!