De Polderzoom
Sorry, deze deal is verlopen

Green Vibes op de Polderzoom

Het 'Green Vibes op de Polderzoom' arrangement is op maat en in overleg samen te stellen: - Green Vibes rondleiding (min 12 personen) - Kaasproeverij - Smaakroute Dronten (langs o.a. Hannekes Pluktuin en Brouwerij Artemis).

Het 'Green Vibes op de Polderzoom' arrangement is op maat en in overleg samen te stellen: - Green Vibes rondleiding door pioniers van Flevoland (min 12 personen) - Kaasproeverij - Smaakroute Dronten (langs o.a. Hannekes Pluktuin en Brouwerij Artemis) en een overnachting bij een van de campings, vakantieparken of B&B's.

Dit ga je doen

1

Rondleiding

Al meer dan 100 jaar werkt familie Van Wees gepassioneerd aan de lekkerste en ambachtelijke ‘Meshangerkaas’. Deze kaas wordt gemaakt van verse weidemelk en bereid volgens het traditionele familierecept. Kom vooral langs op kaasboerderij ‘De Polderzoom’ en ervaar zelf de unieke smaak van de boerenkaas waar we zo trots op zijn. Familie Van Wees laat al jaren zien hoe zij duurzaam ondernemen en zijn daarmee een voorbeeldbedrijf als het gaat om de thema's voor de toekomst. Tijdens de Green Vibes rondleiding vertelt pionier Ard alles over het bedrijf. De film ‘Van koe tot kaas’ laat grazende koeien zien en hoe van de lekkerste verse melk smaakvolle kaas wordt gemaakt volgens het traditionele familierecept. Daarna volgt een rondleiding over ‘de Kaasboulevard’ om live te zien hoe kaas wordt gemaakt. En wil je koeien of kalfjes knuffelen? Ook dat kan. Minimaal 12 personen.

Activiteit boeken

2

Proeverij

De Green Vibes excursie bij De Polderzoom eindigt met een verrassende proeverij in de boerderijwinkel. Daar ervaar je de unieke smaak van de verse ‘Boerenmeshangerkaas’ waar we zo trots op zijn. Proef ook de speciale kaas die Ard voor Floriade mocht maken!

Activieit boeken

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan