Green Vibes Windexperience 11 Beaufort

Windenergie, streekproducten en slapen nabij de molens. Dat klinkt als een groene combinatie!

Combineer je bezoek aan  Windexperience 11 Beaufort, waarin je alles te weten komt over windenergie, met een nacht nabij de windmolens op de boerderij van Afslag Nagele, en je neemt natuurlijk wat streekproducten mee naar huis. Genieten!

Dit ga je doen

1 Privé tour door Windpark Noordoostpolder

Als je gek bent van windmolens en duurzame energie boek je een privé rondleiding met gids door Windpark Noordoostpolder. De gids neemt jullie mee in het unieke verhaal van de bouw van het windpark, de techniek achter de molens en de voors- en tegens uit de omgeving. De unieke route over de dijk langs de windmolens, maakt de tour helemaal compleet.

In de Windexperience is er ook voor kids van alles te beleven; energie opwekken op de fiets of de kracht van de wind ervaren. Leuk en leerzaam!

Activiteit boeken

11 Beaufort

2 Boerderijwinkel Renne Streekproducten

Neem na de Windexperience nog wat mee uit de boerderijwinkel van familie Renne. Je vindt hier streekproducten van ondernemers en boerderijen uit de regio. Bij de kassa mag een gezellig praatje met Frans en Irma zeker niet ontbreken.

Renne Streekproducten

3 Overnachten bij de windmolens bij Afslag Nagele

Bijzonder overnachten in de Noordoostpolder in Flevoland? Je bent welkom bij Afslag Nagele, een boerderij en voormalig bedrijf in bloemkool. De agratische sfeer is hier nog altijd zichtbaar. Boek de B&B, safaritent of parkeer je camper en laat je hartelijk ontvangen.

Activiteit boeken

Afslag Nagele

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!