Walk & Step

Contact

Powerwalkingclub Lelystad
Toeloop 16
8223PB Lelystad
Plan je route

vanaf jouw locatie

Carin

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Voor iedereen die houdt van sporten en bewegen in de buitenlucht organiseren de Powerwalkingclub Lelystad en Steppin Lelystad een combinatietr…

Voor iedereen die houdt van sporten en bewegen in de buitenlucht organiseren de Powerwalkingclub Lelystad en Steppin Lelystad een combinatietraining van Powerwalken en Kickbiken. Vanaf de locatie van korfbalvereniging Exakwa begint een sportieve maar ook gezellige ochtend. Walk & Step is toegankelijk voor iedereen die kennis wil maken met deze nieuwe sporten of een actieve ochtend wil beleven. Na een goede warming up vertrekt de helft van de groep op de kickbike en gaat de andere helft al powerwalkend van start. Halverwege vindt er een wissel van activiteit plaats en rekken en strekken we de spieren nog eens extra. De route die afgelegd wordt gaat langs bos, park en stad. Na afloop is er gelegenheid om gezamenlijk na te praten met een lekkere kop koffie of thee. We maken er een leuk feestje van, maar let op er is en beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Walk & Step 2023 vindt plaats op zondag 4 juni van 10.00u tot 12.00u. Aanmelden kan via Carin (06 - 450 75 927) of Liselot (06 - 437 84 8484). Er zijn kosten verbonden aan deelname. Voor het gebruik van materiaal, de professionele begeleiding en de koffie aan het eind betaal je 20 euro p.p. 

Locatie

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!