Ontdek en beleef pionierswijk Oosterwold

Kom de pionierswijk Oosterwold in Almere ontdekken tijdens een rondleiding en beleven tijdens een overnachting met wellnessbeleving.

Je gaat overnachtingen in pionierswijk Oosterwold. Een interessante wijk waar je gaat ontdekken hoe Almere en met name Oosterwold een duurzame levensstijl in de praktijk brengen. Het arrangement is speciaal voor liefhebbers die houden van wellness en luxe. Je hebt namelijk toegang tot privé wellness met de mooiste faciliteiten. Wil je meer weten over het ontstaan van Oosterwold? Boek dan tijdens je verblijf ook een rondleiding door Oosterwold.

LET OP: Je kunt er zelf voor kiezen om één, meerdere of alle activiteiten te boeken. Dit programma is slechts ter inspiratie.

Dit ga je doen

1 Rondleiding door Oosterwold

Bij de oprichting van Almere in 1977 overheerste nog de functionalistische planning, met als resultaat een polynucleaire stedebouwkundige opzet. Inmiddels is de stad echter veranderd in een proeftuin met aandacht voor innovatie, duurzaamheid en bottom-up processen. De wijk Oosterwold tilt het experiment naar een hoger plan. Een paar jaar geleden was dit nog een aardappelakker. Nu is het een laboratorium voor stedebouwkundige laissez-faire, bestemd om 15.000 mensen te huisvesten. Ontdek Oosterwold tijdens een rondleiding met gids.

Activiteit boeken

2 Overnachten in Eemhouses

B&B Eemhouses zijn vrijstaande, ruime chalets in de wijk Oosterwold van Almere aan de rand van de vroegere Eemvallei. Hier komt de naam Eemhouses dan ook vandaan. De bed & breakfast bestaat uit vier luxe chalets voor 4 personen met zo'n 56 vierkante meter. Naast een ruime woonkamer vind je er twee slaapkamers, een keuken, douche, tv en uiteraard WIFI. Daarnaast kun je heerlijk genieten op het buitenterras. 

Boeken via info@eemhouses.nl of telefonisch 06-50515375

3 Wellnessbeleving

Voor de gasten van Eemhouses is er in een grote blokhut een jacuzzi, sauna, buitendouche, overdekt terras en binnen-zitgelegenheid gecreëerd voor optimale ontspanningsbeleving. Kom na jouw rondleiding door Oosterwold heerlijk bij tijdens een heerlijke wellnessavond.

Activiteit boeken

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!